KONTAKTA OSS

Kontakta oss

 
 
 
 

SHOWDANS & STREET
- vår små stjärnor dansar i  grupperna MiniMoves & Moves!

I vår showdans för barn blandar vi olika dansstilar & i våra street klasser All koreografi är anpassad efter barnens ålder och utveckling. Vi testar och utmanar barnen i olika danstekniker. Våra danslärare har lång erfarenhet av att leda grupper i dans. Det här är showdans för alla barn 3 år och uppåt!

Alla grupper träffas 12 gånger under en termin, varav 10 ggr dansträning per grupp + genrep + avslutning. 


Dans, musik och glada barn är en helt fantastisk kombination. Häng med på en ny termin med nya coola rörelser och häftiga koreografier. 

MAMMA
TRÄNING

 Funktionell träning under & efter gravididet

Roligt och utvecklat träningskoncept för dig som gravid eller nybliven mamma

MAMMAträning efter gravidet och Funktionell träning GRAVID är båda roliga och utvecklande träningskoncept skapat för just dig som gravid eller alla nyblivna mammor som vill komma i form och få igång en hållbar träning efter graviditet och förlossning.

Träningspassen genomförs i grupp med instruktör. Våra träningspass är väl anpassade för dig som gravid eller för dig efter en nybliven mammas kropp.  Vi tränar tillsammans 1ggr/vecka under minst 6 - 24 veckor. Vår MAMMA gruppträning finns i flera nivåer. 


Här kan du läsa mer om vår GRAVID & MAMMAträning. 

Träning för dig själv
ute eller online

Träna hos oss för din alldeles egna skull, ute eller online. Du väljer, som coach finns vi för dig oavsett din träningsbakgrund. Du satsar på din hälsa, träning och ditt mående. Vi sätter mål tillsammans och skapar bästa möjliga träning utifrån din kropp, ditt mål och dina behov. 


Tillsammans kan vi skapa en hållbar träning och ha dialog om att en livslång träningsstil.  

Prioritera dig själv, investera i din träning för att få må bra. Alla kan träna, tid finns och vi hejar på dig!


Kontakta oss för mer information eller för att boka din träning.