Boka din träning

Uteträning med oss!

HÄLSA

Träna utomhus med oss!
Funktionell träning

enskilt, duo eller grupp

Funktionell träning utomhus - vad kan bli bättre. Fördelarna med att träna utomhus är många.  Du får både träning och må bra upplevelse samtidigt som du får frisk luft, ökad energinivå och en dos d-vitamin. 

Vårt träningskoncept funktionell träning utegrupp finns på olika nivåer. Du kan träna enskilt, som duo eller i grupp. Dag, tid och plats varierar och anpassas efter deltagaren. 

Våra grupper tränar i Norrtälje, Rimbo & Skederid. 

Vecka 38 startar nya grupper igång - vill du delta. Boka din plats genom att kontakta oss på info@makememove.nu

TRÄNING

Hälsocoaching & träning med Sara

MakeMeMove startades  med visionen om att få fler människor medvetna om  att träning är enkelt, roligt & ger mer energi och livskraft.

Alla ska få känna rörelsglädje och träning ska finnas tillgängligt för alla. Drömmen är att hälsa, träning och måendet ska priorteras av fler och bli en naturlig del i varje persons livsstil.  Jag brinner för träning, kost och hälsa. 

Om du behöver coaching i din träning, kost och/eller vill göra en livsstilsförändring. Kontakta Sara info@makememove.nu

MakeMeMove erbjuder dig individuell coaching, duoträning och pt small group och gruppträning i form av Just Move, Bodywork, Funktionell träning, Soma Move, MAMMAträning, Funktionellträning GRAVID och dansklasser. Våra grupper tränar i Norrtälje, Rimbo & Skederid. Kontakta oss för bokning info@makememove.nu.

DANS

FotoFoto: Lina Sköld/Roslagen Runt

Just Move!

Ett dansinspirerat pass till världsmusik. Allt bygger på enkla stegkombinationer, glädje och känsla som ger dig kondition, styrka och smidighet. Grymt roligt och enkelt att lära. Nybörjare eller dansvan spelar ingen roll.

När: Tisdag kl 19-20
Vart: Skederid Skola, gymnastiksalen. 

Alla kan vara med. Dansa dig glad & lycklig med oss!

SHOWDANS & STREET
- vår små stjärnor dansar i  grupperna MiniMoves & Moves!

I vår showdans för barn blandar vi olika dansstilar & i våra street klasser All koreografi är anpassad efter barnens ålder och utveckling. Vi testar och utmanar barnen i olika danstekniker. Våra danslärare har lång erfarenhet av att leda grupper i dans. Det här är showdans för alla barn 4 år och uppåt!

Alla grupper träffas 10 gånger under en termin, dansträning per grupp + genrep + avslutning. 


Dans, musik och glada barn är en helt fantastisk kombination. Häng med på en ny termin med nya coola rörelser och häftiga koreografier. 

Yoga & funktionell träning i en klass !

SomaMove beskrivs ofta som en klass med en blandning av yoga och funktioenll träning. Du arbetar med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Klassen
är svettig men samtidigt mjuk och tillgänglig för alla. Här tränar du styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.


När: Söndag kl 18-18.45 2021.

Vart: Skederid Skola, gymnstiksalen.

Boka din plats nedan. 

MAMMA
TRÄNING

Roligt och utvecklat träningskoncept för dig som gravid eller nybliven mamma

MAMMAträning efter gravidet och Funktionell träning GRAVID är båda roliga och utvecklande träningskoncept skapat för just dig som gravid eller alla nyblivna mammor som vill komma i form och få igång en hållbar träning efter graviditet och förlossning.

Träningspassen genomförs i grupp med instruktör. Våra träningspass är väl anpassade för dig som gravid eller för dig efter en nybliven mammas kropp.  Vi tränar tillsammans 1ggr/vecka under minst 6 - 24 veckor. Vår MAMMA gruppträning finns i flera nivåer. 


Här kan du läsa mer om vår GRAVID & MAMMAträning. 


 Funktionell träning under & efter gravididet

Bodywork

Få styrka, smidighet & harmoni. Bodywork är ett pass för dig som önskar bättre kroppskontroll, rörlighet och balans. Tempot är lugnt och du upplever stor närvaro. Klassen som är inspirerad av yoga och pilates, bjuder på funktionell träning för hela kroppen.

Helt enkelt, en klass som håller hela din kropp igång och som ger dig ökad styrka, smidighet och balans. Bodywork är en klass som passar alla!

Just nu körs denna klass endast på förfrågan från kunder (2021).

Träning för dig själv
ute eller online

Träna hos oss för din alldeles egna skull, ute eller online. Du väljer, som coach finns vi för dig oavsett din träningsbakgrund. Du satsar på din hälsa, träning och ditt mående. Vi sätter mål tillsammans och skapar bästa möjliga träning utifrån din kropp, ditt mål och dina behov. 


Tillsammans kan vi skapa en hållbar träning och ha dialog om att en livslång träningsstil.  

Prioritera dig själv, investera i din träning för att få må bra. Alla kan träna, tid finns och vi hejar på dig!


Kontakta oss för mer information eller för att boka din träning. 


BOKA DIN PLATS TILL TRÄNING HOS OSS HÄR!

Gör din bokning här direkt. Mer information kommer per mejl inför start.
Betalning görs via bankgiro
270-9525 eller swish 070-205 82 89
När betalning gjorts garanteras din plats och du kan starta din träning hos oss!
Välkommen!